Sayfalar

8 Mayıs 2014 Perşembe

Dünyanın En Hızlı Telefonu Yine Çin'den Geldi : Vivo Xshot

Akıllı telefonlar cephesinde rekabet kıyasıya devam ederken geçen haftalarda AnTuTu Benchmark ile 40.000 üzeri alan bir telefon boy göstermiş ve merakları üzerine çekmeyi başarmıştı. Ve bu performans canavarı telefon dün resmen duyruldu.


 Vivo Xshot modeli üzerinde Qualcomm firmasının en güncel yongası olan 2.5 Ghz hızında Snapdragon 801 işlemcisi ve  578 MHz hızında Adreno 330 grafik birimi yer alıyor.Ekran ise 5.2" Full HD çözünürlüğe sahip burada asıl dikkatleri çeken ise ekranın üst kısmında yer alan 8 MP kameraya flaş desteğinin verilmiş olması böylece karanlık ortamlarda da  daha iyi selfie fotoğraflarının çekilebilmesi hedeflenmiş. Bu kameranın sektörde ilk olduğu firma tarafından vurgulanıyor.Arka kısma geçtiğimizde 13 MP çözünürlükte OIS destekli Sony üretimi bir kameraya ve çift tonlamalı flaşa yer verildiğini görüyoruz. Mevcut donanımsal özellikleri ile 4K video çekilebildiğide firma tarafından yapılan açıklamalar arasında.

Telefon üzerinde 3 GB RAM- 32 GB ROM  ve arttırılabilir hafıza imkanı bulunuyor. Android 4.4 KitKat ile gelen modele 2600 mAh batarya eşlik ediyor. Son olarak fiyata değinirsek ilk olarak Çin pazarına çıkacak olan model için 560 $ seviyesinde bir fiyat belirlenmiş.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder